Tuesday, 15 July 2014

Vad händer riktigt?

Det har helt enkelt inte hänt så mycket nu. Jag ska till Sverige på söndag med Frida för att fara på Harry Potter Exhibition! Men det vet jag ingenting om ännu, utom att vi har biljetter. Det får ni höra mer om när jag är tillbaka.
Jobbet går ju på som det gör, inget extra där. Har nästan hela veckan från 11, så jag har en del sovmorgonar. Fick ju reda på att både jag och Anton har studieplats, förresten! Och har fått  ihopsamlat en hel del möbler under sommaren. Soffa, tvättmaskin och vitrinskåp så gott som gratis! Wopii!
Anton köpte en ny, fin klocka här om dagen, och det fick mig att undra ifall jag borde skaffa en. Jag har ju min pulsklocka som jag köpte förra sommaren (tack Robin!), och den började jag använda från och med idag på heltid. Ska försöka i alla fall. Det är smått svårt att lära sig att det faktiskt finns en sak på armen som talar om tiden för dig, och inte bara är som dekoration.
Förra veckan var ganska jobbig, jag kände mig trött och allmänt dålig då, men "redan" på lördag blev det bättre. Har inte haft det så på lääänge, och det var jobbigt både för mig och Anton, men vi klarar oss igenom det. Tisdag och onsdag påverkade det ganska mycket, de var, trots det roliga som hände (länk och Stevie Wonder), väldigt svåra dagar för min stackars självkänsla. =P den kämpar hårt för att bli bra på heltid.

På tal om på tal om! Vi var och se the great Stevie Wonder på onsdagen!! (Och här påstår jag att inget har hänt!) Jag såg inte väldigt mycket, med tanke på min miniatyriska längd, men showen var mer att höra än se oberoende. Vi fick sjunga med mycket, och många rörde sig i takt och dansade smått under låtarna. Nära oss stod en man som passionerat sjöng med i flera av låtarna. Jag är inte van att folk sjunger med så mycket på sådant avstånd vi stod på, så det var bara roligt. =) Själva sjöng vi ju med i våra favoriter.

Igår var jag hemma hos MoP hela dagen, vilket var trevlig omväxling, då de faktiskt var hemma ett varv, före de (igen) far ut till Kumlinge. De har farit upp till Nedervetil och ut till Åland vart om vartannat, det är knappt så man hinner se dem alls. Jag önskar att jag hade kunnat komma med på Slotte-släktmöte på veckoslutet, men jobbar man på lördagar, så jobbar man..

//Leithinan

No comments:

Post a Comment