Sunday 20 July 2014

Harry Potter Exhibition

I morse kl. 6 startade vi mot flygplatsen för att ta flyget mot Stockholm. Vi hann knappt upp i luften innan vi började landa. Vi köpte oss en dubbelbiljett med Arlanda Express, och tog oss mot Stockholm C. Väl på stationen började brandalarmet tjuta. Visserligen skulle vi inte ha vetat att det var ett brandalarm om inte en vänlig själ hade meddelat, i högtalarna, att det brinner någonstans. Vi varken såg eller kände lukten av rök, men tog oss snällt ut, och stöd och åt våra yogurtar i lugn och ro innan vi fick gå in igen, i god tid för att hinna till tåget mot Norrköping. Tågresan var rätt så händelselös, och i Norrköping fick vi vänta på att checka in, vilket skulle ske kl. 12. Vi satte oss på caféet på stationen, under hostellet och åt lite mellanmål.

Då vi äntligen fått checka in och hittat till vårt rum gick vi ut för att äta lunch. På Kungsgatan/-vägen hittade vi en steak-place och åt oss mätta på hamburgare och sallad. Vi hann bra till the exhibition och spenderade 2,5h inne på visningen. Butiken var fantastisk, och jag köpte Hufflepuff halsduk ^^ den är aningen finare än den jag stickade för flera år sen ;)

På vägen hem stannade vi för iskaffe, smoothie och kvällsmat. Redan kl. 19 svensk tid var jag trött, men vi tittade på Requiem for a dream via Netflix, och kom fram till att man inte behöver se den på nytt. För artistisk film för min smak. Men det kanske var bra att se den en gång i alla fall.

Ska försöka sova så småningom.

//Leithinan

No comments:

Post a Comment