Tuesday, 28 October 2014

Dogma

På fredag är det dags att visa de sista filmerna i en av mina första kurser på Arcada, Introduktion till berättande. Vi har alla gjort 4 filmer, varav de 3 första gjordes i grupper på ~6 personer, och den sista gjorde vi själva, möjligen med lite hjäp av andra. Det skulle bli ett slags självporträtt, för att vi skulle lära känna varandra lite bättre. De första 15 filmerna visades förra veckan, och resten (ca 16-20, kanske) visas på fredag. Min visas på fredag, och det blir spännande att se vad folket tycker.

And now for something completely different!

Jag har varit så dålig att träna nu på hösten, så jag fick plötsligt en snilleblixt! Jag tränar medan jag tittar på Doctor Who! Jag hade lust att titta på ett avsnitt förra veckan, men så kände jag mig så skyldig att jag bestämde mig för att leta fram en allmän workout som fungerar på alla avsnitt. Har bara tränat tre gånger hittills, men det funkar hur bra som helst! Problemet med det senaste avsnittet jag tittade på (Asylum of the Daleks) var att det var x antal Daleks som vaknade till liv, och skrek EXTERMINATE!, vilket är en catchphrase, och innebär att man ska göra 10xleg lifts så många gånger de ropar det. Det gäller också då de, alltför många gånger, ropade DOCTOOORRR!!, och då ska man göra 10 X-hopp. Det är mindre jobbigt än leg lifts, men då man börjar räkna upp mot 150 st., börjar det bli lite irriterande.

Halloween på fredag, vill ha nåt att göra. Dumma vänner far till Pampas, och har Årsfest (vem har årsfest på Halloween?!) Och A är på produktion, vet inte hur länge. =( (tyck synd om mig så mycket ni orkar =P) Månne jag inte hittar på nåt.

//Leithinan

No comments:

Post a Comment