Wednesday, 20 August 2014

3 dagar!!

Det äääääääär...... TRE DAGAR JOBB KVAR! Och på den femte börjar nya studier! (Alltså 25.8, om fem dagar...) Excited! Det har varit en lång och svår sommar, men jag har haft det roligt också. Och jag har kommit fram till att jag KAN jobba inom servicebranschen. Jeee...? Men det är inte ett yrke jag strävar efter. Och längtar till den 1.9 då jag får ta ett efterlängtat foto, som jag har planerat! Eller det behöver ju inte vara just den dagen, men gärna =)
Jag har börjat på en ny bokserie som Frida rekommenderade. Jag rallyläste igenom Harry Potter-böckerna (igen) för att kunna börja på nåt nytt. Jag har varit så dålig med att läsa böcker det senaste året, så jag mjukstartade med 7 av mina favoritböcker. Det fungerade, nu vill jag läsa mer! Det kan hända att jag bara har läst den färst gånger (är färst ett ord??), men sjuan lämnar fortfarande det största intrycket. Men! Divergent har jag alltså börjat läsa på, fick första boken av kära syster, och hon brukar kunna det här med böcker. Har hittills tyckt om den, även om den kan vara lite förutsägbar emellanåt. Verkligen inte hela tiden, dock! Och ärligt talat gav den mig lust att skaffa en tatuering. Bara en liten en, men jag vill hitta nåt som betyder mycket för mig. En mening på Quenya skulle vara fint, men då jag inte kan grammatiken, så är jag rädd att skaffa nåt som är fel. En g-klav skulle ju vara klassiskt också, men kanske lite för vanligt, tyvärr. Återkommer. Det är ju bara en tanke.

//Leithinan

P.s. Jag har fuskat med dieten =( men har åtminstone yogat varje dag, så det är kanske helt okej. Dessutom var jag och cyklade 11,4km och sprang 4km efter varandra..

No comments:

Post a Comment