Friday, 3 July 2015

Ojdå

Förlåt för den långa pausen, men till mitt försvar var jag ca tre veckor i Namibia och Tanzania, och sen några dagar i Nedervetil, för att få en intervju till torsdagen efter midsommar, fara hem igen, åka till Karis, få jobb och försöka få bukt på ett helt nytt ställe och arbete. What. Jag har helt enkelt inte orkat, för att vara ärlig. Fast jag kunde väl ha skrivit nåt lite. Jaja. Jag ska skriva in Afrikaresan också, om ni har intresse av att läsa tre veckor av min dagbok. =) Säg gärna till.

Har jobbat tre (!) hela dagar på restaurangen nu, och haft två lediga dagar, om man inte räknar min första provdag då jag fick betalt i mat (worth it, deras hamburgare är fantastisk) och veckoslutet mellan den dagen och min första betalda dag. Om det alls låter logiskt. Oberoende är det okej so far. Svårt och annorlunda, men börjar långsamt klara av det. Väntar med skräck på en stressig dag, då all mat blandas ihop och jag får panik för att jag inte vet vem jag ska föra maten åt. Huhhuh. It's gonna happen, isn't it? Hjälp. No, jag får hjälp av mina kolleger i såna fall, hoppas jag.

Jag blev klar med Throne of Glass-serien (eller så långt den har utkommit), och den var riktigt bra. Blev inte helt mind-blown, men jag vill gärna läsa nästa del också. Började ÄNTLIGEN med Fangirl av Rainbow Rowell, en bok jag har tänkt läsa i ca 6 månader vid dethär laget. Om inte längre. Gillar den mycket hittills! Väldigt annorlunda från de senaste 5+ böckerna jag läst, men det är helt skönt med variation. Det vill säga, att inte läsa fantasy, utan istället läsa om en kvinna som SKRIVER fantasy. I'm getting off topic. Hörs senare.

//Leithinan