Monday, 23 February 2015

Fredagstankar (sent inlägg..)

Det var skönt att få fara på träning igen, fast jag var tveksam före, och hostade efteråt. Det var tungt och the amount of jobbig fetkänsla i början var hög. Men det glömdes snabbt bort. Det var mycket spelande, så jag blev ju snabbt trött, efter två veckors flunssapaus.
Idag var det att börja designa lite själv, vilket skrämde mig, jag är inte en att designa. Ge mig en färdig design och jag gör mitt bästa att imitera den, men kreativitet kanske inte är min bästa sida. Tyvärr. I wish. Men fick ihop nåt simpelt, som såg okej ut, kan inte säga att jag är missnöjd. Tror att vi ska actually skapa sidan om några veckor. Om jag förstod rätt. Nästa vecka är det jQuery som gäller. Scary =|

//Leithinan
(det blev lite sent, glömde att jag skrivit det på fredagen, men lämnat det som draft :P)

Saturday, 14 February 2015

Hes

Det är en så otroligt dålig idé att lyssna på musik, speciellt Walk Off The Earth, när man är hes. Bestämde mig för att inte tala idag, och se hur lätt det går när man är ensam hemma! Problemet är att jag utan att tänka på saken börjar sjunga med. Och varje gång blir det ett snabbt "schhh!!!"  riktat mot mig själv.
Now I know what you're thinking, men jag vill läsa klart en bok imorgon före The Hobbit-readathon börjar, och det är så tråkigt att läsa i en tyst, tom lägenhet. Och nu sitter jag vid datorn ändå, och då behöver man ju musik, right? Yeah, jag plågar mig själv. Stackars, stackars mig =P
Och, och! Jag vill öva på körsånger, men det går ju inte heller!! Aaargh! Trött på den här hesheten. Och jag vill göra såna där covers som Walk off the earth gör! So cool! Fast först: vill göra cover av Kids (svår gitarr, guys!) och Chandelier. Vet inte hurdan, men vill ändå. Borde spela mer, men det är så tråkigt att inte få spela med andra mer. Behöver motivation.

Shake it off

//Leithinan