Monday, 23 June 2014

Midsommar

Jobbade 9-12 på fredag, så jag hann inte åka till Kumlinge den dagen, men jag startade bilen first thing lördag morgon. Lång resa att göra på egen hand, men roligt att för första gången få köra på egen hand. Måste stanna och tanka på vägen. Som tur hade jag mycket tid att döda.
I Osnäs åt jag årets bästa hamburgare (som varje år), och i Torsholma fick jag BACKA in på Knipan. Scary shit. Men jag lyckades någorlunda. Eller det dög tydligen. Jag är glad över att det inte var mycket bilar på språng.
Kan väl göra reklam för ett nytt spel jag fick tips om! To the end heter det, och det är fruktansvärt svårt, men otroligt roligt. Allt du i teorin behöver göra är att trycka på skärmen. I praktiken är det mycket strategi involverat. Finns än så länge på iOS, men ska komma till Android snart.
//Leithinan

Monday, 2 June 2014

Long time no see

Mycket har hänt. Lärkkulla tog slut för sista gången för min del, och jag kommer att sakna det stället. Mest människorna. Alldeles fantastiska personer lärde jag känna, och det känns alldeles tomt, bara tanken på hur jag inte kommer att träffa dem varje dag.  Hoppas det nästa år finns folk med lika tankesätt som jag.
Har börjat jobba nu, och det är nog riktigt okej, förutom att jag är så otroligt trött hela tiden, efter att jag har stått i 5-9h olika dagar. När slutar man vara trött? Hade en ganska dålig dag i förrgår, men igår hade jag en skön ledig dag, och idag var det Karis-butiken som gällde, så det var en bättre dag. Fast det knappt kom någon till butiken, vilket var slött.
Vi var en stor del av dagen på Lillede igår, och klippte gräs, satt upp trampolinen och sånt. Fast jag själv inte gjorde så mycket blev jag ganska snabbt utmattad, mest pga alla timmar av stående.
Förresten, för en vecka+ sen var vi på inträdesprov till Arcada, och det kändes nog bra. Åbo Akademi var helt okej, och Hesa Uni var ganska hopplöst. Alla termer!! Suck. Men, som sagt. Arcada känns bra. Folk var trevliga och det verkar vara en rolig utbildning. Vad man nu blir sen.
Jag vet inte vad mer jag kan skriva just nu, jag är trött. Ska försöka skriva mera nån gång.
Anton TJ 17.
//Tovaliini