Wednesday, 12 June 2013

Pancakes

Det var meningen att jag skulle laga pancakes igår på kvällen, men det blev inte av, och på morgonen hann jag inte, så jag överraskade min älskling under lunchen då han kom hem. Jag fick lite lust att laga mera mat, men jag borde kolla igenom Westerlunds kokböker (eftersom mina egna är i Helsingfors), ifall jag skulle hitta nåt bra att laga. Vissa var lite småbrända om kanterna, och jag vet inte om det berodde på spisen eller stekpannan. Har bara använt stekpannan en gång förr, så det är ju möjligt att jag bara är ovan med en plättpanna som inte är gjutjärn =P
Filmer för dagen var Kingdom of Heaven (inget speciellt) och Julie&Julia (helt okej).

Ska försöka lära mig stämman till Hymni Rakkaudelle, sådär.. äntligen? Bara filmen tar slut. Also till en vänlig grönska, första alten är småjobbig.

Mitt jobb börjar vara på slutrakan, sen måste jag ju kolla igenom dem, att jag bara inte har gjort något misstag.

Jag måste nog fara på länk i kväll, och tänja, måste ju vara lite i form om jag ska fortsätta dansa i höst. Eugh. Det blir jobbigt.

//Leithinan

Ny blogg!

Jo häj jo,
jag vet inte hur det här kommer att gå, med tanke på hur bra det har gått med tidigare bloggar, men en stund ska jag väl orka skriva. Kanske inte varje dag, men sådär.. ibland. Eller nåt.
Min första tanke är att jag borde ha en "sarcasm-font" så att alla gånger man (jag?) läser den här bloggen, så kan man veta när det är sarkasm OCH INTE TA ALLT PÅ SÅ STORT ALLVAR?! =) Men det får jag komma på senare.
Idag har varit som de flesta andra dagar, jag har med andra ord suttit och jobbat. Logiskt nog märkte jag förra veckan att om jag tittar på en film medan jag jobbar, så går tiden snabbare! I know, right? Så det blir en två filmer per dag ungefär, beroende på längden, såklart. Idag såg jag på den länge efterlängtade The Aviator, som jag har tänkt se de närmaste 3~ åren. Sen råkade jag hitta Singin' in the rain i filmhyllan hos Westerlunds. Slösade inte bort flera sekunder, utan ploppade (a sound I cannot produce.. yet!) den i xboxen och 3 timmar senare är jag inte besviken. Gene Kelly och Donald O'Connor är så otroligt duktiga! Inte bara kunde de sjunga, de dansade som.. jag vet inte vad jag ska jämföra dem med, men fantastiskt bra var det!!
Där vid femtiden var vi och åt pizza, bara för att.
(11.6.2012)

//Leithinan